Få offerter från artister i Strömsund


  • Spara upp till 30% på ditt uppdrag
  • Utvalda artister i Strömsund
  • Gratis och oförbindlig


Totalt hittades 0 musikbands i Strömsund. Om du inte hittade de rätta artister i Strömsund, kan du försöka hitta andra artister i närheten. Få en offert från artister i Östersund eller Frösön.

föreningsliv: glamusikalliansen - ltz

4 Sep 2015 · scener och totalt 17 musikband som spelade dansmusik, 25 minuter/band, durspelare från Strömsund, ta emot årets Glamusikstipendium.

Glamusik i Hara gladde hela publiken - LTZ

17 Nov 2016 · Anna Sofia Persdotter, sång, har varit med i olika musikband i över 50 år. Mycket SOS har larmats om en trafikolycka i centrala Strömsund.

missa inte sommarmusik i frostviken - affärsnytt norr

13 Jul 2016 · Tidningen som bevakar hela Strömsunds kommun och läses över stora delar av världen Och denna gång bjuder vi på extra mycket musik uppger Föreningen Frostvikens Musik & Kultur och utlovar ännu en vacker kväll 

jämtlands tyngsta band - p4 jämtland | sveriges radio

22 Mar 2019 · Jämtlands Tyngsta Band finns i Krokom och utmanar nu på Restaurangägare i Strömsund: 90 procent av matgästerna stannar hemma.

musikaliskt sommarcafé i storfinnforsen - strömsund

2 Jul 2019 · Och det ska inte vara utan kålpuddingen och inte utan musik. Senast var det Ramzel – det lokala bandet från Ramsele – som svarade för 

Tre lokala band, en ny demo – och ett gammalt tingshus - Öp

16 Apr 2009 · Nu kompletterar vi verkligen varandra, musik är ett medium som är otroligt roligt en snöskoterförare i Näsviken, strax söder om Strömsund.

Minnen från förr: Vad blev det av länets gamla rockhjältar? - Öp

23 Mar 2019 · Bluesrockare, industrirockare, dansband och death metal-band Abnormalized kom från Strömsund och spelade in ett par kassetter.

Kulturskolans elever uppträder under Luciaveckan - Strömsunds

10 Dec 2018 · Kulturskolan är en viktig del av kommunens musik- och kulturliv, säger På www​.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen 

Vattugalarna - Home | Facebook

Vattugalarna, Strömsund. 32 likes. Vattugalarna är en Musician/Band. Page TransparencySee Kom till Vattugalarna i Strömsund och ”Prova på körsång”

strömsund - 123festmusik.se

Topp 8 coverband i närheten av Strömsund. (3). No Comments. Vi är ett rutinerat band på 3 killar och en tjej som garanterar en lyckad fest. Vi har många