Få offerter från artister i Vilhelmina


  • Spara upp till 30% på ditt uppdrag
  • Utvalda artister i Vilhelmina
  • Gratis och oförbindlig


Totalt hittades 0 musikbands i Vilhelmina. Om du inte hittade de rätta artister i Vilhelmina, kan du försöka hitta andra artister i närheten. Få en offert från artister i Umeå eller Skellefteå.

utforska bilda | studieförbundet bilda

Här finns allt ifrån stora musikband, till en enkel berättare, bildvisningar med mera av våra erbjudanden är att rapportera ditt band som en studiecirkel i Bilda.

Studiefrämjandet rockkarusellen musik tävling spelningar palladium

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund. Vi är partipolitiskt, fackligt och religiöst obundna. Studiefrämjandets verksamhet är särskilt inriktat på 

starta studiecirkel i musik hos studiefrämjandet

Att ha en studiecirkel hos Studiefrämjandet betyder att du och dina vänner kan träffas, spela musik och lära er nya saker. Vi kan hjälpa er med massor av saker.

våran plejs-in-spejs-gästbok - olzzon.com

Kul också att en del musikband från tidigare fortfarande ställer upp ibland! (tänker bl.a på The Bonnets (Storuman) och Eneröd i Vilhelmina! Trevlig helg!

Ny musik och turné - Sven Ingvars fortsätter turnera | Ticketmaster

4 Mar 2020 · Ny musik och turné – Sven Ingvars fortsätter turnera. Till våren 2020 drar det folkkära ”Säg inte nej, säg kanske” – ”Kristina från Vilhelmina”

deportees – wikipedia

Deportees är ett svenskt band från Vindeln och Umeå som består av Peder Stenberg (sång), Anders Stenberg (gitarr), Thomas Hedlund (trummor). Tidigare var 

Vilhelmina Tyngdlyftningsklubb - Startsida | Facebook

Vilhelmina Tyngdlyftningsklubb. 157 gillar. Samlingsplats för Vilhelmina TK. Här kommer det framförallt delas Musiker/band. Lövlidens Traktor&Transport AB.

Dr Max Medicin och Musik i Vilhelmina AB

Min bana som musiker i mer kommersiella sammanhang startade 1980 som basist i dansbandet Willys från Vilhelmina som den synnerligt duktige dragspelaren 

band i vilhelmina - demolåtar

Band och artister i Vilhelmina visas nedan. Klicka på play för att lyssna på dem. Kolla även band i närheten av Vilhelmina! Lyssna Geografiskt är Demolåtar.se:s​