Få offerter från artister i Tingsryd


  • Spara upp till 30% på ditt uppdrag
  • Utvalda artister i Tingsryd
  • Gratis och oförbindlig

Artister i Tingsryd

Ateljé L.W. Krenz

Musikband
Kroksgatan 7, 36232 Tingsryd
0477-31162
Org. nr. 194508089390


Endast ett musikband hittades i Tingsryd.

Musik- och kulturverksamheter - Tingsryds kommun

Är du intresserad av att få uppleva, delta och skapa genom musik, konst, litteratur och teater? Här är tips till några verksamheters hemsidor i kommunen:.

tingsryd musikaffär: startsida

Tingsryd Musikaffär säljer elgitarrer, elbasar, western och klassiska gitarrer Tillbehör Ingång till Tingsryd Musikaffär EmNordic Englund Musik, XL Audio.

Söderportkyrkan, Storgatan 88, 362 30 Tingsryd | Tingsryds kommun

Musica Vitae och Musik i Syd har tagit beslutet att ställa in de kommande konserterna Sekelskiftets musik 27-28 mars i Växjö och Tingsryd och kommer inte 

äntligen i final igen - smålandsposten

29 Apr 2014 · Det var ett tag sedan ett musikband från Kulturverkstan kvalificerat sig för För några år sedan hade vi band från Tingsryd i finalen tio år i rad.

band i tingsryd - demolåtar

Band och artister i Tingsryd visas nedan. Klicka på play för att lyssna på dem. Kolla även band i närheten av Tingsryd! Lyssna Geografiskt är Demolåtar.se:s 

konsertföreningen tingsryd - startsida | facebook

Konsertföreningen Tingsryd. 106 gillar Lördagens konsert med Amalie Stalheim och David Huang gav publiken musik av högsta klass. Ni som missade​ 

Hyra Coverband i Tingsryd Halmstad / Hits 'R' Us - Underhållning.nu

Vi har tidigare figurerat i diverse coverband under många år och även arbetat som musiklärare i Tingsryds kommun. Samarbetet började som en akustisk duo men 

Musik i Syd Konsertföreningen Tingsryd - Senaste nytt - Mynewsdesk

Vi som arbetar med, och älskar musik, vet vilken stor betydelse musiken har för många. Musik berör, ger tröst, glädje, gemenskap och är också utvecklande.

[PDF] Konsertföreningen Tingsryd, Abonnemangsserien 2011-2012 folder

AB Tingsryds Autoverkstad. Amon AB – Urshult. Biblioteket – Tingsryd Redan då fanns ett stort sug efter "levande" musik i kommunen. Tidigare hade vi hål-.

starta studiecirkel i musik hos studiefrämjandet

Att ha en studiecirkel hos Studiefrämjandet betyder att du och dina vänner kan träffas, spela musik och lära er nya saker. Vi kan hjälpa er med massor av saker.